Coaching

Met een op maat geschreven coachingsprogramma ondersteunt Beyond Sales uw organisatie met kennis over sales én geeft praktische handvatten. Samen met een accountmanager of salesteam doorloopt Beyond Sales verschillende salestaken. Aan de hand daarvan scherpen we het huidige sales- en acquisitiebeleid aan.

Salescoaching

Salescoaching is erop gericht om uw organisatie in de toekomst volledig zelfstandig salesbeleid te laten uitvoeren. Dat betekent dat er met succes acquisitie wordt gevoerd, dat relaties actief worden beheerd en dat uw bedrijf inzicht heeft in de markt waarin het opereert. Kortom, salescoaching richt zich op het verbeteren en continueren van de verkoopprestaties van uw bedrijf, nu en in de toekomst.

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Coaching verloopt één-op-één of in teams. Dit is afhankelijk van waar uw organisatie om vraagt. Niet alleen besteden we aandacht aan salesvaardigheden, maar ook aan houding en gedrag van de salesmedewerkers. 'Welke indruk maak je op een klant?', 'Hoe begin je een verkoopgesprek?', 'Hoe bereid je dit voor?' en 'Hoe sluit je op een positieve manier af?' Het zijn vragen die tijdens de training aan bod komen en daarna onder begeleiding van Beyond Sales in de praktijk worden getoetst.

Na het coachingstraject kunnen medewerkers:

  • Succesvol telefonische acquisitie voeren;
  • Een overzichtelijke en duidelijke offerte opstellen;
  • Resultaatgerichte onderhandelingstechnieken toepassen tijdens verkoopgesprekken.

Voor alle vormen van dienstverlening plant Beyond Sales maandelijks evaluatiemomenten in. Indien gewenst of nodig kan de frequentie hiervan worden aangepast. Tijdens de evaluatie bespreken we onder meer de tussentijdse resultaten, geeft Beyond Sales aanvullende tips en waar nodig passen we een plan van aanpak aan.

Waarom een salestraining door Beyond Sales?

De salestraining van Beyond Sales is gericht op de persoon. De methodiek passen we daarop aan. Door medewerkers in hun waarde te laten en het vertrouwen te geven dat fouten maken mag, durven ze zich open te stellen. Daardoor ontstaat er een situatie waarin iedereen op een natuurlijke manier kan groeien. Als externe coach is Beyond Sales bovendien volledig objectief. Na afloop van de salestraining zijn uw medewerkers een professionele gesprekspartner voor klanten, omdat zij meer kennis van sales hebben en zelfstandig salesactiviteiten uit kunnen voeren.

Vragen over coaching? Neem vrijblijvend contact op.