Over Beyond Sales

Het behalen van verkoopresultaten vraagt om consequent doorgevoerd salesbeleid waarin salesactiviteiten, zoals telefonische acquisitie, het voeren van verkoopgesprekken en het opstellen van offertes, continue de aandacht verdienen. Beyond Sales ondersteunt u met advies en daadkracht. Door op een positieve manier vasthoudend en creatief te zijn als het gaat om klantbenadering laat u geen kans liggen.

Maak kennis met Judith

Mijn naam is Judith Salemink, ik ben de drijvende kracht achter Beyond Sales. De enorme passie die mij beweegt om het sales vak uit te oefenen is mijn oprechte interesse in de klant en het in kaart brengen van de behoefte om deze vervolgens om te zetten in een order. Waar de meeste mensen terugdeinzen voor acquisitie, wordt mijn gedrevenheid gevoed en maakt dit tot één van de activiteiten die ik het liefste uitoefen. Mijn hart ligt bij verkoop. Door kansen te zien, verbindingen te leggen binnen mijn netwerk en de markt, zorg ik samen met de ondernemer ervoor dat er mooie resultaten geboekt worden. Hiermee zal zowel het behoud van bestaande klanten als het genereren van nieuw klanten geborgd blijven.

Meer dan sales

Beyond Sales werkt voor diverse bedrijven en helpt hen door middel van een persoonlijke aanpak om de verkoopdoelen te behalen. Middels de labels Sales Consultancy en Coaching biedt ik u professionele ondersteuning bij de uitvoering van salesactiviteiten of een training om uw team te versterken. Hiermee scoren wij bij, met en voor onze klanten.

Heeft uw organisatie behoefte aan salesondersteuning of -advies? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek via telefoonnummer 06 - 278 87 827 of mail naar info@beyondsales.nl.