Referenties

Ervaringen van klanten

Om u een eerste indruk te geven van mijn werkwijze, kunt u op deze pagina de ervaringen lezen die mijn klanten hebben opgedaan in de samenwerking met Beyond Sales.

TVcN
Tolk- en Vertaalcentrum Nederland
"Bevlogenheid van Beyond Sales leidde tot een aantal mooie successen"
Tolk- en Vertaalcentrum Nederland wilde nieuwe markten aanboren en de markt waarin zij al actief was, het onderwijs, uitbouwen. Daarvoor was de organisatie op zoek naar een accountmanager en vond die in Beyond Sales. De samenwerking leidde tot een aantal mooie successen. Zo is TVcN momenteel actief in onder meer het bedrijfsleven en de zorg- en overheidsbranche. Daarnaast loopt de organisatie voorop als het gaat om het leveren van tolken en vertalers voor het onderwijs. Guido Vroman, manager Business Development & Sales bij TVcN, noemt Judith flexibel, een teamspeler, een harde werker en een plezierige collega om mee samen te werken: 'De resultaatgerichtheid spat ervan af! Judith is accuraat, doortastend en denkt in oplossingen.'
Werkbedrijf Rijk van Nijmegen
Werkbedrijf Rijk van Nijmegen
"Judith kan goed 'levelen' en aansluiten op de belevingswereld van alle partijen"
Zorgen voor voldoende, duurzame opdrachten die werk bieden aan mensen die zijn aangewezen voor beschut werk. Dat was de opdracht waarmee Anita Friebel samen met Judith bij Werkbedrijf Rijk van Nijmegen aan de slag ging. "De opdrachten moesten passen bij de doelgroep; voldoende afwisselend en uitdagend. We begonnen met het salestraject in een periode dat er mensen zonder werk zaten. Na afronding van het traject was er zelfs te veel werk. Hierdoor kon er een eerlijke prijs worden gevraagd voor het werk dat deze mensen doen", vertelt Anita Friebel, collega van Judith bij Werkbedrijf Rijk van Nijmegen. "Dat we er een succes van hebben kunnen maken is mede te danken aan onze fijne samenwerking. Judith is constructief, toegankelijk en vriendelijk, maar ook zakelijk en doelgericht. Ze weet dat sales meer is dan alleen een deal sluiten. Het gaat om het opbouwen van een duurzame relatie. Bovendien is Judith met haar prettige persoonlijkheid en onderscheidende, verzorgde uitstraling echt een visitekaartje van een organisatie!"
Secretary Plus
Secretary Plus
"Judith pakt zaken volledig zelfstandig op en handelt proactief"
Secretary Plus helpt organisaties om het beste uit zichzelf te halen door managers en leiders op het hoogste niveau te supporten. Het bedrijf schakelde Judith in voor de inrichting van de salesorganisatie en het opzetten van accountmanagement. Directrice Marion van Happen licht toe: "We waren bezig met het herijken van onze salesorganisatie. Er was proactief advies nodig. Judith bleek daarvoor de aangewezen persoon. Naast haar rol als Key Accountmanager, gaf Judith ook strategisch advies op het gebied van sales en ze gaf onze salesteams praktische tips. Hierdoor kwam het proces waarin we zaten in een stroomversnelling en hebben we direct een nieuwe collega kunnen aannemen binnen ons salesteam. Een fijne bijkomstigheid is Judiths ruime ervaring in HR. Daarnaast is ze representatief, authentiek, open en een inhoudelijke sparringpartner."